20 D’ABRIL: DEDICATÒRIES D’EONN I TORPEDO 1972


El proper dissabte 20 d’abril de 2024, de 12 a 14 h., el dibuixant sabadellenc Abel Carrasco, el guionista Josep Busquet i el cololista Marc Filippi dedicaran exemplars del seu còmic EONN a tots els nostres clients.
Tembé ens visitaran el guionsta i creador de Torpedo Enrique Sánchez Abulí i el dibuixant Leandro Fernández per presentar i dedicar el tercer volum de TORPEDO 1972.

+info de cada títol:
JOSEP BUSQUET / ABEL CARRASCO / MARC FILIPPI: EONN
ENRIQUE SÁNCHEZ ABULÍ / LEANDRO FERNÁNDEZ: TORPEDO 1972: UN HOMBRE LLAMADO CAPULLO


T’agradaria tenir algun d’aquests còmics amb un dibuix i dedicat per part de l’autor/autora (per a tu o per regalar a algun amic) però no pots venir perquè treballes o vius lluny? Cap problema! Nosaltres ens encarreguem de tot, envian’s un correu a [email protected] o un whatsapp al 620 84 87 56 i ho parlem.