Ja pots escoltar el programa nº29 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Aquesta setmana hem parlat de…

– EL INFORME DE BRODECK, de Manu Larcenet, publicat per Norma Editorial. Còmic europeu, drama. Ens arriba una autèntica obra mestra, d’aquelles que perdurarà en el temps: una història d’odi i rancúnies  en un petit poble al centre d’Europa a principis del segle XX

– LUCES NOCTURNAS, de Lorena Alvarez, publicat per Astiberri. Còmic europeu (si bé l’autora és colombiana), fantasia. Una història fantàsticament dibuixada sobre les pors i les inseguretats d’una nena.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal
Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal