Ja pots escoltar el programa nº26 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Avui hem parlat d’aquests còmics:


– EL MINISTERIO DEL TIEMPO: TIEMPO AL TIEMPO, de El Torres, Desiree Bressend y Jaime Martínez, publicat per Aleta Evolution Comics. Comic espanyol, aventures. Adaptació en còmic de la sèrie de moda de TVE, aquest cop coneixerem Perez Galdós i l’Espanya caòtica de mitjans del segle XIX.

– LOS VENGADORES: ACOSO NUNCA MÁS, de varios autors, publicat per Panini. Comic USA, superherois. Còmic gratuït que ha publicat Panini en contra de l’assetjament escolar.

– LA LEVEDAD, de Catherine Meurisse, publicat per Impedimenta. Novel·la gràfica francobelga, drama. Supervivent de la masacre del Charlie Hebdo, l’autora ens explica com va poder superar el drama que va suposar perdre la major part dels seus amics.

Àudio en català.