Ja pots escoltar el programa nº22 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell: The Ghost in the Shell

hem parlat de…

– THE GHOST IN THE SHELL, de Masamune Shirow, publicat per Planeta. Manga Seinen, Ciència-ficció. En un futur proper tots els humans portaran implants cibernètics. Llavors la policia tindrà una nova feina:  perseguir els criminals que usen noves eines per delinquir.
Aprofitant l’estrena de l’adaptació cinematogràfica protagonitzada per la Scarlett Johansson, recuperem una autèntica obra de culte del cyberpunk.

– ALMA CUBRAE 1, de Torné, Sandoval i Peña, co-publicat per Ominiky i Evolution Comics. Còmic europeu, fantasia heròica. Curiós còmic d’espases i bruixeria que es basa en un un grup real de recreació històrica de Girona.


–  ¡SOCORRO! SOMOS ABUELOS PRIMERIZOS, de Bonache, publicat per Evolution Comics. Humor. 99 divertits consells pels avis

Àudio en català. Programes anteriors aquí: https://sabadellcomics.com/search/label/Radio