Ja pots escoltar el programa nº20 de “Els Prescriptors” a Radio Sabadell

Cada setmana recomanem còmics a Ràdio Sabadell. Aquesta setmana han estat:

– D4VE, de Ryan Ferrer i Valentin Ramon, publicat per Sapristi. Còmic USA, ciència-ficció/humor. Una gran història de robots, molt sarcàstica.

-EL HERALDO, de Mark Waid i J.G. Jones i M, publicat per Evolution Comics (segell de Panini). Còmic USA, fantasia/aventures. El 1927, una gran inundació provocada pel riu Mississippi, amb centenars de morts, va provocar greus tensions entre blancs i negres.

-GORDA, de Moyoco Anno, publicat per Ponent Mon. Manga Josei / costumbrista, drama. Noko és una noia dèbil: a la feina li fan bulling, la seva parella l’enganya… i ella oculta les seves angoixes menjant.


-ARISTÓTELES: EL DESEO DE SABER, de Jordi Bayarri i Dani Seijas, autopublicat per crowdfunding. Infantil / biografies de científics

Àudio en català.