Ja pots escoltar el programa nº17 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell: Còmics i cinema

Cada setmana recomanem còmics a Ràdio Sabadell. Aquesta setmana han estat:

– SUPERMAN: METROPOLIS, de Randy i Jean-Marc Lofficier i TedMcKeever, publicat per ECC Ediciones. Comic USA, superherois. Fantàstic homenatge a la pel.licula muda “Metropolis” de Fritz Lang i a tots els expresionistes alemanys en general

– FILMISH: UN VIAJE GRÁFICO POR EL CINE, d’Edward Ross, publicat per Reservoir Books. Comic USA, teòric. Un viatge apassionant per la història del cinema en en 7 capítols temàtics, una bona forma d’entendre millor el cinema.

– ¿QUIEN ES EL 11º PASAJERO?, de Moto Hagio, publicat per Tomodomo. Shojo manga, ciència-ficció. Parlem d’una de les grans autores de manga, coneguda com “la mare del shojo”: Moto hagio.