Ja pots escoltar el programa nº16 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell: Working for Canis

Cada setmana recomanem còmics a Ràdio Sabadell. Aquesta setmana han estat:

– WORKING FOR CANIS, de Jöse Sénder, publicat per Letrablanka. Les divertides -i reals- aventures d’un dissenyador gràfic de Terrassa que va treballar durant un any per al Yona i la Jeny, dos canis.

SPIROU: LA LUZ DE BORNEO de Frank Pé i Zidrou, publicat per Dibbuks. Còmic europeu, aventures. Una fantàstica aventura d’Spirou guionitzada per Zidrou i amb un genial dibuix de Frank Pé: una història plenament adulta, amb una revisió del personatge clàssic, crítica amb l’art modern.

– ASSASSIN’S CREED: PRUEBA DE FUEGO, de Del Col, McCreery, Edwards i Nunes, publicat per Panini. Comic USA, aventures. Un nou còmic basat en l’exitosa franquícia de videojocs creada per Ubi Soft. Aquest com anem a Salem, entre bruixes.