Ja pots escoltar el programa nº15 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell: Balas Perdidas, Vidas Ocupadas y Wolf Children

Cada setmana recomanem còmics a Ràdio Sabadell. Aquesta setmana han estat:

-BALAS PERDIDAS, de Matz i Jeff segons un guió de Walter Hill, director de cinema i guionista americà, publicat per Norma Editorial. Walter Hill, un cop retirat del cinema, va decidir cedir els guions que tenia escrits perquè s’adaptesin al còmic. Aquesta novel.la gràfica del gangsters a l’època de la llei seca n´és el primer resultat

– VIDAS OCUPADAS de José Pablo García, publicat per Dibbuks. Novel.la gràfica que narra la visita de l’autor a Palestina, convidat per la ONG Acción Contra el Hambre. Veurem com n’és de terrible la vida als territoris ocupats

– WOLF CHILDREN de Yû, basat en la pel-licula d’animació del mateix nom, publicat per Planeta. Josei Manga. Narra la vida de dos nens mig humans mig llops.