Ja pots escoltar el programa nº14 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell: Stern, El Sheriff de Babilonia,La Grieta…

Cada setmana recomanem còmics a Ràdio Sabadell. Aquesta setmana han estat:

– STERN: EL SEPULTURERO, EL BORRACHO Y EL ASESINO nº1 – de Frédéric i Julien Maffre, publicat per Norma Editorial.
Còmic Europeu / western-intriga. Tot i que pel títol sembla un Spaghetti Western, aquesta obra amaga una trama autènticament espectacular.

– EL SHERIFF DE BABILONIA nº1 – de Tom King i Mitch Gerads, publicat per ECC.
Còmic USA / bèlic-novel.la negra. Irak 2003, Saddam Hussein és mort i la guerra de l’Irak s’ha acabat però el descontrol al pais és total i s’ha convertit en una “ciudad sin ley”: els ajustos de comptes i els assassinats a sang freda estan a l’ordre del dia. Tres persones totalment diferents (de nacionalitat, ideologia i pensaments) intenten possar-hi ordre. Bassat en fets reals.

– LA GRIETA de Carlos Spottorno i Guillermo Abril, publicat per Astiberri.
“Fotonovel.la gràfica” del terrible drama de la immigració. Els autors visiten les fronteres de la Unió Europea on s’ammunteguen els immigrants. Guanyadors del World Press Photo 2015.


– MANGA SPOKON: introduïm un nou terme a la llista que mica a mica es va aprenent el Xavi: el Manga Spokon, fusió de les paraules “Sport” i “Konjo” (esperit): són els manga que tenen l’esport com a nexe central: Capyain Tsubasa (Futbol: Campeones/Oliver y Benji), Bateadores (béisbol), Ping Pong (doncs si: ping-pong), Happy (tennis), Slam Dunk (bàsquet)….