Ja pots escoltar el progama nº12 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Avui hem parlat d’aquests còmics:

ESCAPAR (de Guy Delisle, publicat per Astiberri). Còmic europeu, drama/polític. Christophe André, membre d’una ONG mèdica a la regió del Càucas va ser segrestat durant la seva primera missó humanitària, el 1997.  Un relat angoixant dels 111 dies que va estar captiu.

JAMES BOND: VARGAR (de Warren Ellis i Jason Masters, publicat per Panini) Còmic USA, acció. Una nova aventura de James Bond, l’agent secret més famós del món, aquest cop en format còmic. —-> si us plau, el tema de Mancini a tot volum!!!

EL BOXEADOR (de Rubén del Rincón i Manolo Carot, publicat per La Cúpula) Comic europeu, accio/drama. Una curiosa novel-la gràfica que explica la vida de dos boxejadors que es disputen el títol mundial en un format força curiós.