Ja pots escoltar el progama nº12 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Avui hem parlat d’aquests còmics:

ESCAPAR (de Guy Delisle, publicat per Astiberri). Còmic europeu, drama/polític. Christophe André, membre d’una ONG mèdica a la regió del Càucas va ser segrestat durant la seva primera missó humanitària, el 1997.  Un relat angoixant dels 111 dies que va estar captiu.

JAMES BOND: VARGAR (de Warren Ellis i Jason Masters, publicat per Panini) Còmic USA, acció. Una nova aventura de James Bond, l’agent secret més famós del món, aquest cop en format còmic. —-> si us plau, el tema de Mancini a tot volum!!!

EL BOXEADOR (de Rubén del Rincón i Manolo Carot, publicat per La Cúpula) Comic europeu, accio/drama. Una curiosa novel-la gràfica que explica la vida de dos boxejadors que es disputen el títol mundial en un format força curiós.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal
Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal