Ja pots escoltar el progama nº9 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Avui hem recomanat…

EL CARTERO DE LAS MUJERES (Didier Quella-Guyot i Sébastien Morice, publicat per Ponent Mon) Còmic europeu, aventures/drama. En una a petita illa a Bretanya, durant la primera guerra mundial, un jove lisiat haurà de fer la feina del carter, que ha marxat a la lluitar pel seu pais… això significa portar a les solitàries dones les cartes dels seus marits que estan al front… Una gran història amb un gran dibuix.

NOCHE OSCURA: UNA HISTORIA VERIDICA DE BATMAN (Paul Dini i Eduardo Risso, publicat per ECC) Comic USA, thriller/drama. L’autobiografia de Paul Dini, guionista de Batman en un dels pitjors moments de la seva vda. Un còmic de supergherois molt diferent al que estem acostumats.
MR. NOBODY 1 (Gou Tanabe, publicat per ECC) Seinen Manga, thriller. Cinc ex-policies, mercenaris i soldats de fortuna reben una misteriosa oferta de feina: 1000.000$ a canvi d’anar a un lloc perdut de Rúsia i buidar el vagó d’un tren. El que semblava una feina fàcil i rutinària acabarà molt malament…

Àudio en català

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal
Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal