Ja pots escoltar el progama nº9 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Avui hem recomanat…

EL CARTERO DE LAS MUJERES (Didier Quella-Guyot i Sébastien Morice, publicat per Ponent Mon) Còmic europeu, aventures/drama. En una a petita illa a Bretanya, durant la primera guerra mundial, un jove lisiat haurà de fer la feina del carter, que ha marxat a la lluitar pel seu pais… això significa portar a les solitàries dones les cartes dels seus marits que estan al front… Una gran història amb un gran dibuix.

NOCHE OSCURA: UNA HISTORIA VERIDICA DE BATMAN (Paul Dini i Eduardo Risso, publicat per ECC) Comic USA, thriller/drama. L’autobiografia de Paul Dini, guionista de Batman en un dels pitjors moments de la seva vda. Un còmic de supergherois molt diferent al que estem acostumats.
MR. NOBODY 1 (Gou Tanabe, publicat per ECC) Seinen Manga, thriller. Cinc ex-policies, mercenaris i soldats de fortuna reben una misteriosa oferta de feina: 1000.000$ a canvi d’anar a un lloc perdut de Rúsia i buidar el vagó d’un tren. El que semblava una feina fàcil i rutinària acabarà molt malament…

Àudio en català