Ja pots escoltar el progama nº11 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Avui hem parlat de…

KHARMEG (de Mariano de la Torre, Agus Vera i Fran Vázquez, autopublicat gràcies a un crowdfunding de Verkami). Còmic europeu, aventures/drama. Kharmeg és un al.legat contra l’extermini de l’animal més incomprès i adminat: el tauró. Còmic que hem tingut l’honor de patrocinar.

REGRESO AL FUTURO: HISTORIAS NUNCA CONTADAS Y LÍNEAS TEMPORALES ALTERNATIVAS (de Bob Gale, John Barber i Erik Burnham, publicat per Norma Editorial) Còmic USA, aventures/ciència ficció. Bob Gale, guionista de la trilogia original, torna per oferir-nos en format còmic, noves aventures del gran fenòmen que va ser Regreso al Futuro

NÁUFRAGOS (de Laura López i Pablo Monforte, publicat per Salamandra Graphic) . Novel.la gràfica, drama/costumbrista. La relació d’una parella, a cavall de Madrid i Barcelona. Experiències, relacions, somnis i reflexions de dues vides que no s’acaben de trobar

COL.LECCIÓ DE CLÀSSICS DE LA FILOSOFIA EN FORMAT MANGA (diversos autors, publicats per Herder). Shonen Manga, filosofia. Els grans filòsofs de la història ja ténen també les seves obres adaptades al manga: Rousseau, Kafka, Goethe, Maquiavel, Kant, Descartes, Confuci…