Ja pots escoltar el progama nº6 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Avui hem partat d’aquests còmics:

SUPERMAN CONTRA MUHAMMAD ALI (Neal Adams i Denny O’Neil, publicat per ECC) Àlbum, superherois. A finals dels anys 70 Neal Adams rep l’encàrrec de crear un còmic que ajunti  Superman i Muhammad Alí en un ring de boxa… El que havia de ser simplement un còmic d’encàrrec per consum ràpid s’ha acabat convertint en un clàssic.

 LENNON (Foenkinos, Corbeyran i Horne, publicat per Kraken). Novel.la gràfica, biografia. “Un John Lennon nunca visto ni oido” El cantant fa un balanç de la seva vida a partir de les sessions amb la seva psicòloga a l’edifici Dakota. El fin conductor és la cançó “in my life”, en la que Lennon adment que parla de la seva vida

S.O.S. LUSITANIA (Ordas, Cothias i Manini, publicat per Harriet) Àlbum, aventures històriques. El Lusitania va ser el vaixell que va acudir a l’auxili del Titanic. Tres anys després, en plena guerra mundial, va patir la mateixa sort, però en aquest cas per culpa del submarins alemanys. Una autèntica història d’espies.

AVERY’S BLUES (Angux i Núria Tamarit, publicat per Dibbuks). Àlbum, aventures, novel.la negra. Les peripècies d’un cantant de blues a l’Amèrica profunda dels anys 20. Un viatger iniciàtic.