Ja pots escoltar el progama nº5 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Avui hem partat d’aquests còmics:

ARCHIE (de Mark Waid i Fiona Staples, publicat per Norma Editorial). Aventures d’adolescents. Torna un dels clàssics del còmic i de les sèries d’animació de la mà d’un gran guionista i d’una excelent dibuixant.

SI DIOS EXISTE (de Joann Sfar, publicat per Confluencias). Quadern d’anotacions. Els atemptats de Charlie Hebdo, els dubtes existencials, la política, la religió… tot hi cap dins de la llibreta d’anotacions que porta sempre a sobre el multipremiat autor francès.

EL HOMBRE QUE MATÓ A LUCKY LUKE (de Matthieu Bonhomme, publicat per Kraken). Western. Un lucky Luke molt diferent del que estem acostumats a veure. Una nova visió del personatge, molt allunyada de l’humor i més propera al drama

Àudio en català.