Ja pots escoltar el progama nº4 de “Els Prescriptors” a Ràdio Sabadell

Cada dijous a les 9 del matí a Ràdio Sabadell recomanem pel-lícules, sèries de televisió i còmics…

Aquesta setmana he recomanat els còmics:

PAPER GIRLS (de Brian K. Vaughan i Cliff Chiang, publicat per Planeta Comic). Comic USA. Un còmic d’aventures i misteris que recorda molt a una sèrie de TV que estan emetent ara mateix: Strangers Things.

STUCK RUBBER BABY (de Howard Cruse, publicat per Artiberri). Còmic USA underground.  “una novel.la gràfica de ficció autobiogràfica”, com ho defineix l’autor. basat en part en fets reals, narra la història de les dificultats de ser homosexual al sud dels Estats Units als anys 60

CITA EN PHOENIX (de Tony Sandoval, publicat per Dibbuks). Còmic USA independent. explica la dura història de l’autor, mexicà de neixement, per arribar als Estats Units i convertir-se en un autor de culte.