Ja pots escoltar el programa nº35 de Còmics a Ràdio Sabadell: SUPERMAN

EL CLÀSSIC IMPRESCINDIBLE:

SUPERMAN: EL HOMBRE DE ACERO DE JOHN BYRNE
Guió i dibuix: John Byrne
Publicat per: ECC

El 1986 el gran dibuixant John Byrne rep per part de DC la missió de rellançar el “buc insígnia” de la editorial: Superman, que en aquells moments estava en hores baixes. Ho ha fer amb tant d’encert que avui en dia es parla del “Superman antic” i el “Superman modern”. Ara ECC n’ha fet una reedició commemorativa. 
—————————————————–
LES NOVETATS RECOMANADES:

LADY KILLER
de Joëlle Jones i Jamie S. Rich
publicat per Panini Comics

Una original comedia negra ambientada als anys 60: una mestressa de casa… assassina a sou???

GRINGOS LOCOS
de Schwartz i Yann
publicat per Dibbuks

L’any 1948 tres grans noms del còmic francobelga, Jijé (Spirou), Franquin (Spirou i Sergi Grapes) i Morris (Lucky luke) marxen als Estats Units per començar una nova etapa artística en el món de l’animació… els resultats, del tot inesperats, van servir per crear el còmic europeu actual.

+ info aquí: http://www.normasabadell.com/las-aventuras-de-spirou-y-fantasio/19237-gringos-locos.html