Ernest Sala, Josep Busquet i Javi De Castro a Sabadell!

Aquest dissabte 21 de febrer, a les 12:00h tindrem a la nostra llibreria tres autors de qualitat: Ernest Sala, dibuixant, presentant l’excel.lent adaptació en còmic de la novel.la de Dolores Redondo “El Guardián Invisible“, Josep Busquet, guionista, amb les seves obres d’aventures i humor “La última aventura” i “Fargons & Gorgons” Pere Mejan, dibuixant de “Fargons & Gorgons” i Javi de Castro, dibuixant de “La última aventura“. Abans., a les 10:30h, Josep i Javi faran una masterclass a l’escola Joso de Sabadell. No faltis! I si no pots venir, pots reservar els àlbums!
Este sábado 21 de febrero, a las 12:00h, tendremos en nuestra libreria tres autores de calidad: Ernest Sala, dibujante, presentando la excelente adaptación en cómic de la novela de Dolores Redondo “El Guardián Invisible“, Josep Busquet, guionista, con sus obras de aventuras y humor “La última aventura” y “Fargons & Gorgons“,  Pere Mejan, dibujante de “Fargons & Gorgons” y Javi de Castro, dibuixante de “La última aventura“. Antes, a las 10:30h, Josep y Javi harán una masterclass en la Escuela Joso de Sabadell. No faltes! Y si no puedes venir, puedes reservar los álbumes!