Ja pots escoltar el programa nº8 de Còmics a Ràdio Sabadell: PREDICADOR

Ja pots escoltar la secció de còmics d’avui al programa Tarda de Radio de Ràdio Sabadell. Em parlat de Predicador d’ ECC Ed., d’Erase una vez en Francia de Norma Ed. i de la relació entre el còmic i la música. Audio en català:

EL CLÀSSIC IMPRESCINDIBLE:
PREDICADOR
 de Grath Ennis i Steve Dillon (ECC)

 Un còmic gamberro i transgresor que va revolucionar el mercat americà: Déu, vampirs, dimonis, sexe i violència… 

LA NOVETAT RECOMANADA:

ÉRASE UNA VEZ EN FRANCIA
de Fabien Nury i Sylvain Vallé (Norma Ed.)
 La història real de Joseph Joanovici, un jueu francès que a la Segona Guerra Mundial es va fer milionari comerciant amb els nazis, però que a l’hora va salvar moltes vides com a membre de la resistència. Heroi o col.laboracionista? El seu judici un cop acabada la guerra va crear molta polèmica…
EL CÒMIC I LA MÚSICA
Poden estar en sintonia dos medis tamt diferents com el còmic i la música? Segur que si, en parlarem a la ràdio!