¡Aquest dissabte, Busquet per partida doble!

Apreciat client,
Et recordem que aquest dissabte 7 de desembre, a les 12 del matí, Josep Busquet i Roc Espinet signaran exemplars de Consejo Real a la nostra tenda. El Josep també signarà exemplars d’Adaptación, obra que ha publicat amb Tomeu Pinya. Si no pots venir i vols reservar-los, cap problema, els autors t’els dedicaran encantats!

Apreciado cliente,
Te recordamos que este sábado 7 de diciembre, a las 12 de la mañana, Josep Busquet y Roc Espinet firmarán ejemplares de Consejo Real en nuestra tienda. Josep també firmará ejemplares de Adaptación, obra que ha publicado con Tomeu Pinya. Si no puedes venir y quieres reservarlos, ningún problema, los autores te los dedicarán encantados!

I si vols que et regalem un dels seus còmics, tens tres maneres d’aconseguir-ho:
Y si quieres que te regalemos uno de sus cómics, tienes tres formas de conseguirlo: