La cervesa a través del còmic (3): Robust Porter i From Hell (Moore i Campbell, Planeta)

El proper dijous 3 d’octubre a les 19:30  farem una activitat que considero del tot imprescindible per a tots aquells que us agrada la cervesa i el cómic: La cervesa a través del còmic, cinc maridatges entre aquests dos productes. És una activitat preliminar a la Fira de la Cervesa Artesana que se celebra a Sabadell del 4 al 6 d’octubre http://firacervesasabadell.cat/ i que compta amb la col.laboració de La Microcerveseria del carrer Estrella  http://lamicrocerveseria.com/ 
L’activitat és gratuïta i és imprescindible reservar lloc (93 726 03 97 o [email protected]): les places són molt limitades.

El tercer maridatge serà entre el còmic From Hell d’Alan Moore i Eddie Campbell (Planeta deAgostini) i una Robust Porter anglesa.  En Roger Plata de La Micro  ens explicarà com encaixa perfectament aquesta cervesa negra i de gust intens del Londres de finals del segle XIX amb el mite de Jack l’Esbudellador, autor dels assassinats de cinc prostitutes del barri pobre londinenc de Whitechapel entre l’agost i el novembre de 1888.