La cervesa a través del còmic (2): Gruit, la cervesa dels druides i Astèrix a Bèlgica (Goscinny i Uderzo, Salvat)

El proper dijous 3 d’octubre a les 19:30  farem una activitat que considero del tot imprescindible per a tots aquells que us agrada la cervesa i el cómic: La cervesa a través del còmic, cinc maridatges entre aquests dos productes. És una activitat preliminar a la Fira de la Cervesa Artesana que se celebra a Sabadell del 4 al 6 d’octubre http://firacervesasabadell.cat/ i que compta amb la col.laboració de La Microcerveseria del carrer Estrella  http://lamicrocerveseria.com/ 
L’activitat és gratuïta i és imprescindible reservar lloc (93 726 03 97 o [email protected]): les places són molt limitades.

El segon maridatge serà entre el còmic Astèrix a Bèlgica de R. Goscinny i A. Uderzo (Salvat) i una Gruit, una cervesa que es fa a Bèlgica seguint la tradició druïda, amb una combinació d’herbes que es feia abans de l’us del llúpol. En Roger Plata de La Micro  ens explicarà el procés com si fos en Panoràmix!