La cervesa a través del còmic (1): Weizenbier (blat alemany) i Berlin (Jason Lutes, Astiberri)

El proper dijous 3 d’octubre a les 19:30 farem una activitat que considero del tot imprescindible per a tots aquells que us agrada la cervesa i el cómic: La cervesa a través del còmic,  cinc maridatges entre aquests dos productes. És una activitat preliminar a la Fira de la Cervesa Artesana que se celebra a Sabadell del 4 al 6 d’octubre http://firacervesasabadell.cat/ i que compta amb la col.laboració de La Microcerveseria del carrer Estrella  http://lamicrocerveseria.com/ 
L’activitat és gratuïta i és imprescindible reservar lloc (93 726 03 97 o [email protected]): les places són molt limitades.

El primer maridatge serà entre el còmic Berlín de Jason Lutes (Astiberri Ed.), ambientat a Alemania durant les hores més fosques de la república de Weimar i imparable ascens del nazisme, i una Weizenbier de blat alemana, cervesa típica de la regió de Baviera. En Roger Plata, de La Micro ens explicarà els punts en comú