Firmes de Porquinho i Li: la Sonrisa del Mono

El divendres 16 d’octubre de 2009 van venir a firmar exemplars l’Àlex López (Porquinho), el Josep Busquet (Li: la Sonrisa del Mono i La Revolución de los Pinceles) i el Pol Cunyat (Li: la Sonrisa del Mono) amb un notable èxit d’assistència:

El viernes 16 de octubre de 2009 vinieron a firmar ejemplares Àlex López (Porquinho), Josep Busquet (Li: la Sonrisa del Mono y La Revolución de los Pinceles) y Pol Cunyat (Li: la Sonrisa del Mono) con un notable exito de asistencia:


Per ordre: Àlex López, Josep Busquet i Pol Cunyat


En plena acció


L’Àlex dibuixant el Porquinho

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal
Vols rebre cada dissabte el mail que enviem amb llistat de novetats de la setmana?
Newsletter setmanal